Članak

Emir Spahić: Pišite nam kako teče obnova

Nogometna reprezentacija BiH odigrat će u noći sa petka na subotu (po našem vremenu) prijateljsku utakmicu protiv Obale Slonovače u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, piše novinska agenc

Nogometna reprezentacija BiH odigrat će u noći sa petka na subotu (po našem vremenu) prijateljsku utakmicu protiv Obale Slonovače u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, piše novinska agencija Patria.

Utakmica će biti odigrana u St. Louisu na stadionu Edward Jones Dome. Izabranici Safeta Sušića očekuju uspjeh na ovom stadionu što su potvrdili i na press konferenciji. Ipak, da još uvijek nisu zaboravili aktuelno stanje u našoj zemlji koju su zadesile katastrofalne poplave dokazuje kapiten bh. tima Emri Spahić.

On je naime na svom Facebook profilu napisao slijedeće

- Dragi prijatelji, kako smo daleko od naše BiH i nemamo baš puno informacija ovdje u Americi kako napreduju radovi na nastradalim dijelovima u poplavama i klizištima, molim vas da nam pošaljete malo "materijala" tako da znamo kako teče obnova! Hvala vam velika. Vaši Zmajevi – napisao je Spahić.

Ovaj post izazvao je veliku oažnju pa je za manje od dva sata prikupio više od 5.000 lajkova.

#Sport