Članak

Poslovni susreti bh. privrednika i Mađara u Sarajevu i Banja Luci

Privredna komora Mađarske, Vanjskotrgovinska komora BiH i Privredna komora Republike Srpske, 11. i 12. juna ove godine organiziraju Poslovne susrete privrednika iz Mađarske i BiH, saopštili su iz VTK

Privredna komora Mađarske, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna komora Republike Srpske, 11. i 12. juna ove godine organiziraju Poslovne susrete privrednika iz Mađarske i Bosne i Hercegovine, saopštili su iz VTK BiH, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Poslovni forum i B2B susreti će se održati 11. juna u Sarajevu u Vanjskotrgovinskoj komori BiH, a 12. juna u Banjaluci u prostorijama Privredne komore RS.

Članovi mađarske poslovne delegacije su preduzeća iz različitih privrednih sektora: precizna metalna industrija, komunalna djelatnost (gradski vodovod i tretman pitke vode), elektromašinska industrija, transport, filtracije vode, IT tehnologija, prehrambena i mesna industrija, izgradnja dalekovoda i trafostanica, elektrooprema, agro i metalna industrija, trgovina, zaštita životne sredine, bankarske i finansijske usluge i poljoprivreda, prenosi Patria.

#Biznis