Članak

Sead Kolašinac se družio s djecom u školi u Domanovićima

Direktorica škole Harisa Džaferović u znak zahvalnosti Kolašincu je uručila poklon.

ČAPLJINA, (Patria) - Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac zbog povrede nije mogao igrati za reprezentaciju naše zemlje protiv Crne Gore, a slobodno vrijeme iskoristio je za kratak odmor u Hercegovini.

Kolašinac je u Domanovićima kod Čapljine, gdje ima porodičnu kuću i gdje mu žive daidže, posjetio osnovnu školu.

Osoblje Osnovne škole Domanovići bilo je oduševljeno njegovom posjetom, a posebno su mu se obradovali učenici koji su iskoristili priliku za zajedničko fotografisanje.

- Sead Kolašinac jučer nas je veoma iznenadio i iznimno obradovao svojom posjetom. I djeca i nastavnici bili su podjednako uzbuđeni i radosni. Družio se sa djecom,odgovarao na pitanja i strpljivo se fotografisao sa svima. Kao znak zahvalnosti uručen mu je mali poklon, slika, koju su uradili učenici naše škole.

Od jučer, kada smo objavili vijest na stranici škole, postali smo svjesni kakav odjek u javnosti je imala ova posjeta i kako veliki značaj za školu. Još jedanput, u svoje ime, u ime svojih učenika i uposlenika od srca se zahvaljujemo našem Zmaju, skromnom i dragom mladom čovjeku, što je izdvojio svoje dragocjemo vrijeme i došao u našu školu - kazala je za Patriju direktorica škole Harisa Džaferović.

Direktorica škole Harisa Džaferović u znak zahvalnosti Kolašincu je uručila poklon.

#BiH