Članak

Baždarević nije želio priznati koga će gledati Sarajevo ili Željezničar

Poznato je da je Baždarević veliki navijač Plavih s Grbavice, s obzirom da je tu i počeo karijeru, ali i doživio sjajane trenutke, ali ipak nije želio priznati da li očekuje titulu.

Mehmed Baždarević, selektor nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je spisak imena nogometaša za koje računa u kvalifikacionoj utakmici protiv Izraela u Zenici, piše novinska agencija Patria.

Selektor se družio i s novinarima, a na „teška“ pitanja kako je i sam kazao nije baš imao odgovore. Naime, novinari su željeli saznati gdje će selektor promatrati posljednje kolo Premijer lige BiH, odnosno da li će pratiti susret Sarajeva i Slobode ili susret Čelika i Željezničara, a gdje će se i odlučivati o prvaku BiH.

- Teško pitanje, ne znam. Možda otputujem i u Široki Brijeg, gdje Širokobriježani dočekuju Zrinjski. I to će biti zanimljiv meč – kazao je Baždarević.

Poznato je da je Baždarević veliki navijač Plavih s Grbavice, s obzirom da je tu i počeo karijeru, ali i doživio sjajne trenutke, ali ipak nije želio priznati da li očekuje titulu.

#Sport