Članak

Sarajevo domaćin 2. Međunarodnog sajma o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti

RENEXPO BiH predstavlja najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz sektora energetske

Drugi međunarodni sajam i konferencija o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovina - RENEXPO BiH biće održan 4. i 5. novembra 2015. godine u Hotelu Hollywood u Sarajevu, saopćeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH, prenosi novinska agencija Patria.

RENEXPO BiH predstavlja najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodilaca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Sa ciljem promovisanja koncepta energetski efikasne gradnje i korišćenja obnovljivih izvora energije, uz predstavljanje izazova, ali i tržišnih potencijala ovog regiona, dvodnevni događaj će okupiti renomirane stručnjake i povezati lokalne i međunarodne eksperte širom Evrope da diskutuju o najnovijim pravcima razvoja, problemima i praktičnim rješenjima iz navedenih oblasti, saopćeno je iz VTK BiH, prenosi NAP.

 

 

#Biznis