Članak

Delegacija MUP KS odala počast ubijenom policajcu Muhidinu Pivodiću

Podsjećamo, Pivodić je u automobilu osiguravao pravoslavnu crkvu Hram svetog Nikolja u Reljevu kada je Ćemo iz automatske puške ispalio rafal. Od zadobijenih povreda Pivodić je podlegao. Ćemo je osuđe

Povodom druge godišnjice od ubistva policajca Muhidina Pivodića kojeg je brutalno ubio Anel Ćemo iz osvete jer mu je dan ranije policija oduzela vozačku dozvolu, delegacija MUP KS položila je cvijeće na mjestu pogibije i na groblju Bare, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Ministar Nermin Pećanac i policijski komesar Vahid Ćosić, u prisustvu policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo, članova porodice, predsjedavajuće Općinskog vijeća općine Novi Grad Sarajevo, te predstavnika Srpske pravoslavne crkve u Sarajevu, položili su cvijeće na mjestu pogibije policijskog službenika Muhidina Pivodića.

Podsjećamo, Pivodić je u automobilu osiguravao pravoslavnu crkvu Hram svetog Nikolja u Reljevu kada je Ćemo iz automatske puške ispalio rafal. Od zadobijenih povreda Pivodić je podlegao. Ćemo je osuđen na 34 godine zatvora.

#BiH