Članak

Za Amara Kovačevića prikupljeno 4.273 KM, naredne sedmice bit će otvoren devizni račun

Koncert se održao sinoć 27. februara, a ulaznica je koštala dvije KM. Koncert je održan u Caffeu “Složna braća”, Zanatski centar Breza, a nastupili su Harun Mehmedagić, Amel Beširević, Elvedina Šehić,

Nedavno smo objavili priču o Amaru Kovačeviću iz Breze rođenom 1993. godine koji treba pomoć dobrih ljudi kako bi mogao otići na liječenje u inostranstvo, piše novinska agencija Patria.

Ovaj mladić imao je moždani udar nakon čega je dobio trombove u plućima usljed čega je zadobio i plućnu emboliju. Stanovnici Breze žele pomoći svom sugrađaninu, pa je organiziran i humanitarni koncert a na kojem je prikupljeno 4.273 KM.

Koncert se održao sinoć 27. februara, a ulaznica je koštala dvije KM. Koncert je održan u Caffeu “Složna braća”, Zanatski centar Breza, a nastupili su Harun Mehmedagić, Amel Beširević, Elvedina Šehić, Enes Fazlić, Muamer Bjelak...

Za sve one koji žele lično pomoći mogu se obratiti Amarovom ocu Vejsilu na njihovoj kućnoj adresi Kahve 93 ili uplate vršiti preko računa UniCredit banke na broj 3386902564492323 ili broj računa 404545584000 ako se uplata vrši direktno.

Svi prilozi su dobrodošli, spasimo još jedan mladi život.

Devizni račun za uplate Amaru bit će otvoren u ponedjeljak. Amar se trenutno nalazi u sarajevu gdje sarajevski ljekari detaljno ispituju njegovo stanje, a nakon čega će biti određeno gdje će ići na liječenje.

 

 

 

 

 

#BiH