Članak

Šiljak: Mislim da smo riješili nesporazume sa „Sportom“

Predstavnici FK Željezničar na čelu sa Mirsadom Šiljkom, direktorom kluba sa novinarima i uredništvom Avazovog Sporta održali su sastanak, a nakon što je Uprava Željezničara donijela odluku u kojoj se

Predstavnici FK Željezničar na čelu sa Mirsadom Šiljkom, direktorom kluba sa novinarima i uredništvom Avazovog Sporta održali su sastanak, a nakon što je Uprava Željezničara donijela odluku u kojoj se novinarima ove novine zabranjuje dolazak na stadion Grbavica i sva komunikacija sa nogometašima.

Kako je za novinsku agenciju Patria kazao Šiljak razgovorom su pokušali riješiti novonastale probleme u cilju bolje saradnje i otvorenosti.

- Mislim da smo riješili nesporazume i nesuglasice. Zamolio sam ih da sve što im treba zatraže i da su im vrata kluba otvorena. Ali, tražili smo da se sve informacije provjere prije nego se puste u javnost – kazao je Šiljak.

Ipak, Šiljak je napomenuo da ova odluka još uvijek nije poništena, a da u mnogome zavisi od druge strane kada će biti.

- Ja sam operativac i na stadionu sam i po 24 sata. Neprovjerene informacije nije korektno davati. Moja vrata su otvorena svima i nadam se da ćemo u potpunosti uspjeti prevazići razmirice – dodao je Šiljak.

Podsjećamo, odluka o zabrani dolska na stadion usliejdila je nakon teksta u „Sportu“ o tome kako je prvotimac Željezničara prodao napčare za 20 KM zbog neimaštine.

#Sport