Članak

Svađa u MOST-u: Petrov odbio reći o čemu je razgovarao sa Kolindom

"Postavilo se pitanje zašto je on uopće pristao na razgovor s predsjednicom u četiri oka pa je on izjavio "Ja nisam mogao odbiti predsjednicu", nakon toga su ga pitali ako ti nisi odbio razgovor s pre

Nakon što je Stipe Petrina za Index izjavio kako mu je Božo Petrov odbio reći o čemu je nasamo razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, isto potvrđuju i ostali sudionici jučerašnjeg sastanka MOST-a, prenosi novinska agencija Patria. 

Kako Index neslužbeno doznaje u MOST-u je jučer došlo do žustre svađe nakon što je Petrov odbio otkriti detalje razgovora kojeg je vodio u četiri oka s predsjednicom.

Naime, jučer su ga na Nacionalnom vijeću MOST-a pitali šta mu je tačno predsjednica rekla, a on nije htio odgovoriti na to pitanje.

"Postavilo se pitanje zašto je on uopće pristao na razgovor s predsjednicom u četiri oka pa je on izjavio "Ja nisam mogao odbiti predsjednicu", nakon toga su ga pitali ako ti nisi odbio razgovor s predsjednicom zašto zamjeraš Prgometu koji nije odbio premijera. Tad je nastala žustra svađa, ali Petrov nije imao pravi dogovor na to pitanje", kazao nam je izvor.

#Region