Članak

Stadion pun navijača i poznatih ličnosti, svi zajedno pjevali Grbavicu

Prije same utakmice bit će izvedena pjesma Mladena Vojičića Tife "Grbavica" u interpretaciji hora Pontanima pod rukovodstvom dirigenta Emira Nuhanovića. Podršku će svakako dati i Manijaci što će dopri

16:25

Stadion Grbavica napunio se navijačima koji su došli podržati Željezničar u susretu sa Širokim Brijegom na početku proljetnog dijela sezone. Na utakmicu je došlo i dosta poznatih ličnosti Ivica Osim, Nikola Nikić, Nermin Tulić...  

Prije samog početka utakmice izvedena je himna Željezničara pjesma Grbavica zajedničkim snagama hora Pontanima i Mladena Vojičića Tife uz podršku Manijaka.

Pogledajte atmosferu u videu Radiosarajevo.ba

15:20

Prije same utakmice bit će izvedena pjesma Mladena Vojičića Tife "Grbavica" u interpretaciji hora Pontanima pod rukovodstvom dirigenta Emira Nuhanovića. Podršku će svakako dati i Manijaci što će doprinijeti dobroj atmosferi na stadionu.

Trener Edis Mulalić za početnih 11 odabrao je Bekrića, Bogičevića, Zolotića, Stevanovića M., Kosorića, Kramarića, Stevanovića S. Blagojevića, Stanića, Lendrića i na golu Kjosevski. 

Za Široki Brijeg igraju: Soldo - Čorić, Brekalo, Bralić, Marković - Sesar, Kožulj, Pehar, Baraban, Crnov - Krstanović

#Sport