Članak

Promocija novog brenda Sprind Premimum Pasta

Razvojem ovog brenda Sprind je postao prvi domaći proizvođač dubokozamrznutih polugotovih jela, u čijoj je osnovi tjestenina, i to prema originalnim italijanskim recepturama.

U ponedjeljak, 30. maja u 10 sati u restoranu Studio 1, ulica Kolodvorska bb (u blizini TV N1) bit će upriličena promocija novog brenda prehrambene industrije Sprind d.d. Sarajevo – Sprind Premium Pasta.

Riječ je o proizvodima Cannellone sa sirom i špinatom, Lasagne alla Bolognese, Lasagne Vegetariane, Raviole sa junećim mesom, Raviole sa sirom, Raviole sa sirom i špinatom i Pikant Raviole sa junećim mesom, saopćeno je iz ove kompanije, prenosi novinska agencija Patria.

Razvojem ovog brenda Sprind je postao prvi domaći proizvođač dubokozamrznutih polugotovih jela, u čijoj je osnovi tjestenina, i to prema originalnim italijanskim recepturama.

O novim proizvodima govorit će Nadira Hodžić, stručna saradnica za implementaciju projekta, Selma Jusufović, direktor prodaje u Sprindu, Adnan Muratović, predstavnik Marketing odjela Sprinda, poznati bh. kuhar Hamid Kurjaković, te potrošači-žene koje će u svom domaćinstvu koristiti ove Sprindove proizvode. Sprind Premium Pastu na licu mjesta pripremat će članovi Udruženja kuhara BiH. 

#Biznis