Članak

N1 obilježava drugu godišnjicu rada

U ponedjeljak 31. oktobra, u 12 sati u prostorijama N1 televizije u Sarajevu - Kolodvorska 12 bit će održana press konferencija a novinarima će se obratiti predsjednik Uredničkog vijeća N1 Brent Sadle

Prva regionalna dvadesetčetvorosatna news multiplatforma i ekskluzivni partner CNN-a za regiju proslavlja drugu godišnjicu postojanja i rada. N1 je u protekle dvije godine postala vodeća news televizija u Bosni i Hercegovini i regiji, kao i najgledaniji kablovski TV kanal u BiH, dok news portal n1info.com bilježi konstantan rast broja posjeta, saopćeno je iz N1, prenosi Patria.

- Vrijeme iza nas obilježili su svakodnevni programi uživo, ekskluzivni izvještaji i intervjui, breaking news i direktni prijenosi najvažnijih događaja, a u novu radnu godinu krećemo sa novim projektima.

U ponedjeljak 31. oktobra, u 12 sati u prostorijama N1 televizije u Sarajevu - Kolodvorska 12 bit će održana press konferencija a novinarima će se obratiti predsjednik Uredničkog vijeća N1 Brent Sadler i direktor N1 BiH Amir Zukić, koji će predstaviti rezultate rada i najaviti planove za naredni period.

N1 je proglašen najboljim regionalnim projektom u 2016., a N1 BiH je osvojio titulu najboljeg poslodavca u oblasti medija za tekuću godinu.

N1 news platforma ima tri regionalna centra, u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoje novinarske ekipe, produkcijske timove, TV studio, web i mobilnu platformu. Sva tri studija proizvode odvojene sadržaje koji se spajaju u jedan regionalni program kad su u pitanju informacije koje su od interesa za publiku u sve tri države. Kao ekskluzivni partner CNN-a za regiju, N1 emitira i CNN program koji se smatra relevantnim za gledaoce u regiji. Istovremeno, ta saradnja je omogućila emitiranje N1 sadržaja iz regije koji imaju globalni značaj na CNN-u.

#BiH