Članak

Sarajevo: Decembarski računi za centralno grijanje umanjeni za 6 posto

KJKP Toplane – Sarajevo d.o.o. obavještavaju korisnike I tarifne grupe (domaćinstva), koji imaju paušalni način obračuna, da će računi za isporučenu toplotnu energiju za mjesec decembar 2016.godine bi

KJKP Toplane – Sarajevo d.o.o. obavještavaju korisnike I tarifne grupe (domaćinstva), koji imaju paušalni način obračuna, da će računi za isporučenu toplotnu energiju za mjesec decembar 2016.godine biti umanjeni za 6%, saopćeno je iz ovog preduzeća, piše Patria.

Na osnovu člana 35. Tarifnog sistema KJKP Toplane - Sarajevo d.o.o. Sarajevo, od 01.08.2016. godine smo primjenili novi način obračuna i fakturisanja za korisnike koji imaju paušalni način obračuna, po tarifnim stavovima odobrenim Odlukom Vlade Kantona Sarajevo, broj: 02-05-25151-11/16 od 15.08.2016.godine.

Zbog datuma  početka primjene novog obračuna, a u cilju usklađivanja ukupnih godišnjih troškova centralnog grijanja, bit će realizovano umanjenje na računima za mjesec decembar 2016. godine navedenoj kategoriji korisnika.

Koristimo priliku da se svim korisnicima koji uredno izmiruju svoje obaveze za uslugu centralnog grijanja zahvalimo.

Ujedno pozivamo korisnike koji imaju duga da dođu u naše Centre za korisnike, s ciljem postizanja dogovora o načinu izmirenja istog, poručuju iz KJKP Toplane. 

#BiH