Članak

Uhapšene tri osobe, pronađeno 11 paketića spida i četiri marihuane

Sarajevska policija u srijedu je uhapsila tri osobe zbog posjedovanja droge, piše agencija Patria.

Sarajevska policija u srijedu je uhapsila tri osobe zbog posjedovanja droge, piše agencija Patria.

U ulici Želimira Vidovića Kelija, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici Jedinice za podršku Uprave policije MUP KS uhapsili su  Č.A. rođen 1990. godine u Sarajevu. Prilikom pregleda kod njega su pronađena i oduzeta 3 paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

U 21,40 sati u ulici Nerkeza Smailagića, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici lišili su slobode B.A., rođen 1974. godine u Sarajevu. Pretresom je pronađeno i oduzeto 11 paketića sa materijom koja asocira na opojnu drogu speed.

B.A. je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedenog lica.

U 21,50 sati u ulici Safeta Zajke, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici lišili su slobode B.N., rođen 1973. godine u Prijedoru, nastanjen u Sarajevu. Prilikom pregleda kod istog je pronađen i oduzet jedan paketić sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a B.N. je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedenog lica.

#CrnaHronika