Članak

Matična mliječ jača imunitet, daje snagu i poboljšava izdržljivost

Među dodacima prehrani posebno mjesto u odbrani narušenog imuniteta zauzimaju proizvodi na bazi matične mliječi.

Dolaskom hladnijih dana, većina nas počinje misliti na imunitet, te tražiti efikasan način na koji bi ga ojačali. Jak imunitet je preduslov za efikasnu borbu protiv infekcija, a u ovom periodu godine to su najčešće prehlada i gripa. Kako bi ojačali svoj imunitet, kao jednostavnu i efikasnu mjeru preporučuje se prehranu obogatiti nekim od visokokvalitetnih dodataka prehrani.

Među dodacima prehrani posebno mjesto u odbrani narušenog imuniteta  zauzimaju proizvodi na bazi matične mliječi.

ROYAL SUPERIOR® Jelly – najveća koncentracija matične mliječi na tržištu

ROYAL SUPERIOR® Jelly je dodatak prehrani namijenjen za primjenu u odraslih. Jedna bočica od 10 ml sadrži 2000 mg matične mliječi s okusom jagode. Naročito je efikasan zbog svojih nutritivnih, metaboličkih i energizirajućih benefita, koji potpomažu bolje funkcionisanje organizma.

ROYAL SUPERIOR® Jelly poboljšava fizičke i psihičke performanse, podiže imunitet, povećava apetit, poboljšava apsorpciju vitamina i minerala, a ima i antimikrobni efekat. Preporučuje se u bilo koje doba godine, naročito kod osoba izloženih velikim fizičkim naporima, osobama sa oslabljenim imunitetom i osobama sa smanjenim libidom.  Preporučuje se upotreba na dnevnoj osnovi, jedanput dnevno, prije doručka, sadržaj uzeti direktno iz bočice ili prethodno rastvoreno u vodi ili soku.

Za više informacija posjetite web stranicu: royal-jelly.ba

#Lifemagazin