Članak

NSRS o nacrtu izmjena zakona o teritorijalnoj organizaciji RS

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas na drugoj redovnoj sjednici 28 tačaka

BANJA LUKA, (Patria) - Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas na drugoj redovnoj sjednici 28 tačaka. Između ostalog raspravjat će se o Nacrtu zakona o izmjeni i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske.

Na dnevnom redu su i nacrti zakona o socijalnom stanovanju Republike Srpske, o zaštiti od nejonizujućih zračenja, o gradu Gradiška, o radio-amaterizmu u Republici Srpskoj, o unutrašnjoj plovidbi Republike Srpske, te o protivgradnoj zaštiti, najavljeno je iz Parlamenta RS.

Pred poslanicima su i nacrti zakona o izmjeni Zakona o privrednim društvima, o izmjenama i dopunama Zakona o zanatsko-preduzetničkoj djelatnosti, o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji aposlovnih subjekata u Republici Srpskoj, o izmjenama i dopunama Zakona o Komori inženjera poljoprivrede Republike Srpske. 

Biće razmatrani i nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o genetički modifikovanim organizmima, o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu. 

#BiH