Članak

Novogodišnja noć uz TV Bingo show: Brojni dobici i mnogo zabave

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će danas do 17:00 sati.

SARAJEVO, (Patria) - U brojnim bh. gradovima osjeća se novogodišnja atmosfera, a ujedno vlada i veliko interesovanje za žute bingo listiće koji će u novogodišnjoj noći najsretnijima donijeti
vrijedne robno-novčane dobitke.

Lutrija Bosne i Hercegovine već tradicionalno povodom obilježavanja novogodišnjih praznika organizuje vandredno kolo TV Binga , koje će se uživo emitovati na programu FTV-a , večeras u 20:10 sati. Novogodišnje izdanje vanrednog kola TV Binga, pored redovnih dobitaka i Jackpota od 650.000,00 KM, najsretnijim igračima će donijeti i dodatne dobitke; 1X automobil VW Golf 7, 2 X automobil VW Polo te vrijedne novčane dobitke od 5.000 KM do 50.000 KM.

Lutrija Bosne i Hercegovine u okviru svog društveno odgovornog djelovanja pomaže rad brojnih udruženja koji prenose i promovišu običaje naše kulture. Večerašnji gosti u studiju će biti članovi kulturno umjetničkog društva "Biseri Bjelašnice" koji će osvojiti vrijedan novčani dobitak.

Sve prisutne u studiju, kao i pored malih ekrana zabavljat muzički bend "Bingo Balkaneros" te specijalni gost Duško Kuliš.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati slanjem sms poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET).

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će danas do 17:00 sati.

#Lifemagazin