Članak

Denis Bećirović obišao i podržao kandidate SDP BiH za načelnike i gradonačelnike

Upravo je Bećirović jučer i danas bio u posjeti Gradačcu gdje je dao punu podršku Dervišagiću i kandidatima za vijeće.   

SARAJEVO, (Patria) – Socijaldemokratska partija BiH u šest općina i gradova ponovo je kandidirala aktuelne gradonačelnike i načelnike. Kako je kazao potpredsjednik SDP BiH Denis Bećirović riječ je o onima koji su opravdali povjerenje građana.

Pa je tako SDP BiH za gradonačelnike Tuzle kandidirao Jasmina Imamovića, Gradačca Edisa Dervišagića, Gračanice Nusreta Helića, za načelnike Bosanske Krupe Armina Halitovića, Maglaja Mirsada Mahmutagića, Ključa Nedžada Zukanovića.

Upravo je Bećirović jučer i danas bio u posjeti Gradačcu gdje je dao punu podršku Dervišagiću i kandidatima za vijeće.   

Svoju podršku gradonačelniku Tuzle Bećirović je iskazao putem Instagrama s obzirom da se Imamović nalazi u samoizolaciji zbog člana porodice koji je zaražen koronavirusom.

„Jasmin Imamović je čovjek sa konkretnim i vidljivim rezultatima. Puna podrška čovjeku koji je preporodio Tuzlu“, napisao je Bećirović objavljujući nekoliko fotografija Tuzle gdje i sam živi i predaje na Univerzitetu u Tuzli.

Potpredsjednik SDP BiH posjetio je i Gradsku organizaciju SDP BiH Srebrenik gdje se susreo sa kandidatkinjom za gradonačelnicu Almom Muratović i nosiocem liste za Gradsko vijeće Nisvetom Sejdinovićem.  

#Izbori2020