Članak

Iako bez javnog dočeka u Sarajevu, u Domu mladih Nova godina pod maskama

Goste će zabavljati After Affair, Goran Emkić, G. Edd, Megaherz, Antares i FTLA.

SARAJEVO, (Patria) - Iako u Sarajevu nema javnog dočeka 2022. godine, u hotelima, restoranima goste će zabavljati brojni pjevači. 

Zanimljiv doček bit će i u Domu mladih gdje je organiziran zajednički doček Nove godine, i to pod maskama New Year’s Eve Masquerade.

Organizatori pozivaju goste da izraze svoju kreativnost u vidu kostima, maske i outfita dobrodošli ste na proslavu koja počinje 31.12. u 22.00 sata i završava 01.01. u 06.00 sati.

Goste će zabavljati After Affair, Goran Emkić, G. Edd, Megaherz, Antares i FTLA.

"Na samom događaju želimo kreirati atmosferu koja će sve sugrađane, ali i turiste potaknuti da se kreativno izraze tako što će na doček Nove godine doći u kostimu ili sa maskom na licu. Vaš izgled je u potpunosti u vašim rukama, a mi vas savjetujemo da budete slobodni, opušteni i dobro raspoloženi", poručuje organizator. 

Ovo će biti Covid safe događaj i njemu će moći pristupiti gosti samo uz poštivanje Covid protokola koji podrazumijeva da imate negativan test koji će moći biti moguće napraviti na ulazu, potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu da ste preboljeli
infekciju SARS-CoV-2 virusom.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na www.kupikartu.ba, a više informacija možete dobiti na Facebook eventu NEW YEAR'S EVE MASQUERADE SARAJEVO.
 

#BiH