Članak

Efendić uz građansku BiH i Komšića: Ni lijevo, ni desno, samo pravo za odbranu BiH!

Podsjećamo, Stranka za BiH je ranije dala podršku Komšićevoj kandidaturi za člana Predsjedništva BiH i pozvala svoje članove da glasaju za njega. 

SARAJEVO, (Patria) - Predsjednici Stranke za BiH i Demokratske fronte Semir Efendić i Željko Komšić predvodili su delegacije ovih stranaka na sastanku o Izbornom zakonu, ali i zajedničkom nastupu u odbrani ustavnog poretka i države nakon Općih izbora. 

"Ni lijevo ni desno, nego pravo!  Za državu, za Bosnu i Hercegovinu! Pa kome krivo, kome pravo!", poručio je Efendić u objavi na društvenim mrežama. 

Podsjećamo, Stranka za BiH je ranije dala podršku Komšićevoj kandidaturi za člana Predsjedništva BiH i pozvala svoje članove da glasaju za njega. 

Kandidat za Državni parlament Stranke za BiH Hamdija Lipovača nedavno je poručio da je Krajina ide za građansku bolju, razvijeniju, jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu.

„General Nanić je uvijek išao za BiH. Kada idu tako Cazin, Bužim, Bihać, Sanski Most i drugi naši gradovi, tada stavljamo tačku na Dodikove gluposti, na Čovićev treći entitet i na Bakirovo prebrojavanje. Tada svi idemo za Bosnu i Hercegovinu. Oni žive na finansijskom nacionalizmu. Kada pitaju koga ćete podržati za člana Predsjedništva BiH, rekli smo da nećemo Izetbegovića. Ja ću da glasam za Željka Komšića – rekao je Lipovača, te poručio da će Krajina da glasa za Komšića jer je on ZA Bosnu i Hercegovinu.

#BiH #ŽeljkoKomšić #DemokratskaFronta #SemirEfendić #StrankaZaBiH