Članak

OBRAČUN LEGITIMNIH HULIGANA U Zagrebu se potukli BBB i Torcida

“Jutros oko 10 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane te imaju bejzbolske palice.

SARAJEVO, (Patria) - U centru Zagreba došlo je do tučnjave Bad Blue Boysa i Torcide. 

Deseci navijača mlatili su se u Ulici Izidora Kršnjavog. Koristili su i palice i baklje. Na snimci se vidi da je jedan od huligana ostao ležati na cesti, piše Index.hr

Policija je privela zadnje huligane i odvezla ih u trećoj po redu marici koja je stigla na mjesto tučnjave.

Policija se oglasila nakon nereda u centru Zagreba, u Ulici Izidora Kršnjavog, gdje su se sukobili Bad Blue Boysi i Torcida. 

Kažu kako su jutros spriječili veliku tučnjavu tih navijačkih skupina u Novom Zagrebu.

“Jutros oko 10 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane te imaju bejzbolske palice.

Po dojavi policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima.

Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta.

Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati", priopćila je policija.

Zagrebačka policija još se nije detaljnije oglasila o tučnjavi u centru Zagreba koja se dogodila oko 14 sati.

Iz bh. perspektive reklo bi se obračun legitimnih, udario brat na brata, palicom Hrvat na Hrvata. 

#Region