Članak

Vlada KS: Veliki izazovi u Novoj godini stoje pred nama, ali i pred cijelim svijetom

Svima nama neka Nova godina donese više zdravlja, uspjeha i radosti.

(Patria) - Nastupajuću Novu 2023. godinu, građanima Kantona Sarajevo, svim Bosancima i Hercegovcima u domovini i van nje, čestitali su čelnici i članovi Skupštine i Vlade KS

“Novu 2023. godinu dočekat ćemo zajedno, u veselju i nadi da ulazimo u ljepšu, sigurniju i mirniju godinu od one koju ispraćamo. Veliki izazovi u Novoj godini stoje pred nama, ali i pred cijelim svijetom. Biće potrebno puno volje, umijeća, znanja za nove iskorake kojih se ne bojimo i koje smo spremni napraviti. Ne sumnjamo da će građani prepoznati, podržati i biti dio procesa koji će nas uvesti u bolju budućnost.

Dijelimo zajedničku sreću i zadovoljstvo što smo najteže godine pandemije ostavili iza nas, što su nam vrata Evrope i zvanično otvorena, što imamo jasan cilj kuda idemo i šta želimo.

Za to ćete nam trebati i vi, naši dragi sugrađani, kojim od srca upućujemo iskrene čestitke za Novu 2023. godinu sa željama da radosti praznika podijelite u veselju i dobrom raspoloženju, da gosti našeg grada uživaju u gostoprimstvu i sarajevskoj novogodišnjoj atmosferi i da nam naredna godina pruži puno lijepih događaja i trenutaka.

Svima nama neka Nova godina donese više zdravlja, uspjeha i radosti.
 

#BiH