Članak

POTVRDIO BORENOVIĆ

Stanivuković će biti kandidat PDP-a za prvog čovjeka Banja Luke

(Patria) - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković bit će kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Borenović je rekao novinarima u Banjaluci, prije početka Sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP, da će ova partija sa Stanivukovićem kao kandidatom ostvariti veliku pobjedu na lokalnim izborima i da će PDP biti partija broj jedan u Banjaluci.

Borenović je naglasio da će to biti snažan podstrek i za naredne opšte izbore 2026. godine, dodajući da su u Banjaluci urađeni veliki i kapitalni projekti.

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banjaluku za period 2020–2024. godina i najavio nove ambiciozne planove u programu koji obuhvata period od 2024. godine do 2028. godine.

Stanikvuković je naveo da je u planu izgradnja kolektora na rijeci Vrbas, mosta u mjesnoj zajedniic Dolac, srednjoškolskog centra sa ugostitljskom, politehničkom i građevinskom školom, šetališta uz Vrbas, kao i tramvajskih linija na područiju grada.

Na Saboru je izabran novi Gradski odbor stranke i drugi organi i tijela gradske organizacije.

#BiH #GradonačelnikBanjaluke #DraškoStanivuković #PDP #LokalniIzbori #Borenović #Banjaluka #OpštiIzbori #2026 #KolektorVrbas #SaborBanjaluke