Članak

HOROSKOP PREDVIĐA

Astrolozi kažu: Pet horoskopskih znakova kupit će novu nekretninu u 2024. godini

(Patria) - Još je malo ostalo do kraja godine i astrolozi već mogu vidjeti što nam nosi 2024.

Neki znakovi godinu pred nama pamtiće po kupovini prve nekretnine.

Evo ko su ti sretnici.

Bik, znak zemlje, poznat je po svojoj želji za stabilnošću i udobnošću. U 2024. godini tranziti planeta podržavaju njegove snove o sigurnom domu. S Jupiterom u sektoru finansija, Biku se smiješi povoljna situacija koja donosi prilike za ulaganje u nekretnine.

Djevica, uvijek organizovana i metodična, 2024. godine biće pod uticajem Saturna, planeta strukture, koji je vodi ka traženju dugoročnih rješenja. Djevice će se usmjeriti na detaljno planiranje svoje budućnosti, a kupovina nekretnine biće ključan dio te slagalice.

Jarac, simbol ambicije i discipline, takođe će se okrenuti cementiranju svojih temelja. S Plutonom u svom znaku, nova godina biće vrijeme transformacije za Jarčeve, a to uključuje i preuređenje ličnog životnog prostora ili čak kupovinu novog doma.

Rak, znak koji vlada domom i porodicom, u novoj godini osjetiće potrebu da proširi ili unaprijedi svoj životni prostor. Pod uticajem emocionalne sigurnosti koju pruža njihov vladar Mjesec, Rakovi će biti motivisani da investiraju u svoje gnijezdo.

I na kraju, Vodolija, znak koji uvijek gleda u budućnost, otkriće da su neobični i inovativni stambeni prostori vrlo privlačni. Uz podršku Urana, planeta iznenađenja, Vodolije bi se mogle naći u potrazi za nekretninom koja odražava njihovu jedinstvenu osobnost i životni stil.

(Nezavisne novine)

#magazin1 #KrajaGodine #Astrolozi #2024 #KupovinaNekretnine #Bik #Stabilnost #Udobnost #Finansije #Djevica #Saturn