Članak

ZANIMLJIVA GRAĐEVINA

Na prvi pogled je dugački kruzer nasukan na visokoj litici, a zapravo je hotel sa 200 soba i apartmana

Gledate li hotel Sun Cruise Resort & Yacht iz daljine, učinit će vam se kao da se radi o kruzeru nasukanom na visokoj litici.

(Patria) - Gledate li hotel Sun Cruise Resort & Yacht iz daljine, učinit će vam se kao da se radi o kruzeru nasukanom na visokoj litici.

No, riječ je zapravo o hotelu u Jeongdongjinu na istočnoj obali Južne Koreje, pozicioniranom tako da privlači pažnju, prenosi Punkufer.hr.

Ovaj kruzer dug je 165 a visok 45 metara. Obuhvata dvjestotinjak soba i apartmana, šest restorana koji poslužuju evropsku i korejsku kuhinju te niz sportskih dvorana, uključujući i prostor za igranje golfa.

Vjeruje se da je Sun Cruise Resort & Yacht prvi hotel u obliku kruzera na kopnu, pa ne čudi što privlači veliku pažnju i domaćeg stanovništva i svjetskih putnika.

Soba u njemu može se bukirati po cijeni od otprilike 80 eura za noć.

Da bi se pojačao dojam boravka na brodu, u hotelu se puštaju zvukovi valova koji zapljuskuju obalu, a bazen je ispunjen slanom vodom.

Uz hotel se nalazi i zadivljujući park skulptura s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolinu.

#DomaćiStanovništvo #EvropskaKuhinja #Golf #HotelSunCruise #Jeongdongjin #JužnaKoreja #KorejskaKuhinja #Kruzer #Punkufer #SvjetskiPutnici #magazin1