Članak

30. SFF

Elegantni Džanan Musa sa zaručnicom stigao na premijeru filma 'Brate': Dokumentarac o uspjehu Bišćanina u svijetu košarke

Musa sa zaručnicom (Foto: Patria)

(Patria) - Košarkaš Real Madrida i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, pojavio se svojom zaručnicom Adnom Dučanović na crvenom tepihu 30. Sarajevo Film Festivala.

Musa je stigao na premijeru filma o bh. košarkašu pod nazivom “Brate” koji prati njegov život i košarkaški put od Bihaća, Sarajeva, do Španije.

Džanan Musa se pojavio u odijelu koje je kreirao No Nation Fashion na čelu sa kreativnom direktoricom Aleksandrom Lovrić, osnovan od strane Međunarodne organizacije za migracije (IOM) u BiH. Bh. reprezentativac odnedavno je i ambasador dobre volje IOM-a u BiH.

Film o Zmaju radila je produkcija ACB lige, a bit će dio festivalskog programa, te prikazan večeras u Pozorištu mladih Sarajevo u 20 sati.

Zajedno sa Musom i njegovom izabranicom, na crvenom tepihu pojavila se delegacija iz Španije koja je radila film: Marc Ramon, Alejandra Llambés i Marc Visa, piše N1.

#AdnaDučanović #BiH #Brate #DžananMusa #premijerafilma #Španija