Članak

GRADONAČELNIK LJUBLJANE

Janković stigao u Beograd da pruži podršku Vučiću

Janković je u glavni grad Srbije došao kako bi pružio podršku Vučiću i njegovoj listi pred lokalne izbore, javljaju tamošnji mediji.

(Patria) - Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković doputovao je danas u Beograd kako bi pružio podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj listi pred lokalne izbore.

Janković je prisustvovao predizbornom skupu SNS-a i koalicionih stranaka okupljenih oko liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".

Poručio je kako je ponosan što je danas sa svojom porodicom u glavnom gradu Srbije, jer su Beograd i Ljubljana pobratimljeni gradovi.

- Danas sam sa porodicom ovdje u Beogradu, bio sam na konvenciji u Kragujevcu, bila je izuzetna pobjeda, a u nedjelju ću tu pobjedu s vama proslaviti.

Sretno u nedjelju! Beograd i Ljubljana su pobratimljeni gradovi, na to sam posebno ponosan pošto smo bili drugi grad koji je to sa Beogradom napravio - rekao je Janković.

Ističe kako je posebno ponosan što je Beograd dobio organizovanje Međunarodne izložbe "Ekspo 20207".

- To je Beograd sutra, Srbija sutra. To je nešto nevjerovatno, kako jedan grad, jedan Beograd, pobjeđuje gradove iz Evrope, iz Amerike, iz Azije.

Bit će potrebno mnogo truda i rada, ali vam garantujem, pošto sam bio na nekoliko "Ekspoa", da će u Beogradu "Ekspo" biti najbolji.

Zato što znate da radite. Vi znate da je za mene Ljubljana najljepši grad na svijetu, ali Beograd kako je krenuo ovom brzinom, uz "Ekspo", bit će u istom rangu kao i Ljubljana.

Sretno Beogradu i sretno Srbiji - poručio je Janković.

#AleksandarVučić #Beograd #Ljubljana #Region #Slovenija #Srbija #ZoranJanković