Članak

AKCIJA 'ESKADRON'

U Banjoj Luci uhapšeno 19 osoba zbog šverca narkoticima

Banjalučka policija u okviru akcije "Eskadron" uhapsila je 19 osoba iz Banje Luke zbog sumnje da su se bavile švercom narkotika.

Ilustrativna fotografija

(Patria) - Banjalučka policija u okviru akcije "Eskadron" uhapsila je 19 osoba iz Banje Luke zbog sumnje da su se bavile švercom narkotika.

Također, zaplijenila je oko 900 grama kokaina i 1,1 kilogram marihuane te 35.000 KM, izjavio je načelnik Policijske uprave Banja Luka Đurica Vukelić.

Prema njegovim riječima, uhapšene su sljedeće osobe: V.M, B.Đ, A.Ć, D.P, M.L, G.S, S.S, M.Ć, V.M, M.T, M.B, D.J, D.P, A.R, B.M, A.P, Z.V, Z.B i M.R.

Obraćajući se na konferenciji za novinare, Vukelić je pojasnio da se za dvije osobe traga, dok je R.P. iz Banje Luke u pritvoru.

Jedan pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) lakše je povrijeđen.

- Jedan od osumnjičenih je pustio psa kane korso na policiju. Tom prilikom policajci su upotrijebili oružje da se odbrane i došlo je do rikošeta i lakše je ranjen jedan pripadnik SAJ-a - kazao je Vukelić.

Istakao je da je u toku ispitivanje osumnjičenih te dodao da su osumnjičeni narkotike prodavali na teritoriji Banje Luke.

#BanjaLuka #CrnaHronika #Hapšenje #Narkotici #Policija