Članak

UOČI PREDSTOJEĆIH IZBORA

Rat SDP-a i HDZ-a Hrvatske: 'Želiš li loš film gledati drugi put? Coming soon'

HDZ Hrvatske podijelio je na svom Facebooku montažu jumbo plakata na kojem se nalazi lice hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, uz poruku : "Želiš li loš film gledati drugi put? Coming soon. Zagreb, 17. april 2024."

(Patria) - HDZ Hrvatske podijelio je na svom Facebooku montažu jumbo plakata na kojem se nalazi lice hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, uz poruku : "Želiš li loš film gledati drugi put? Coming soon. Zagreb, 17. april 2024."

"Izbor je jednostavan - ili sigurna, stabilna i snažna Hrvatska ili povratak na staro - na zaustavljanje rasta plata, uništavanje radnih mjesta te ekonomsko i socijalno urušavanje zemlje kao u mandatu SDP-a i Milanovića", poručili su iz HDZ-a, prenosi Index.hr.

U SDP-u su se ekspresno potrudili da HDZ-u ne ostanu dužni, pa su se i oni oglasili na Facebooku.

Objavili su montažu Tomislava Karamarka i Andreja Plenkovića, uz poruku - "Upoznajte Karaplenkovića". Na taj su način željeli aludirati na povratak Karamarka, koji se proteklog vikenda pojavio na Općem saboru HDZ-a.

"Ima i HDZ svog kandidata", poručili su SDP-ovci.

Ubrzo im je stigao odgovor Mladeži HDZ-a na društvenoj mreži X. Mladi HDZ-ovci podijelili su montažu Milanovića koji izgleda kao lord Voldemort.

Na slici je pisalo: "Onaj čije se ime ne smije izgovoriti", uz opis posta "Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna".

#AndrejPlenković #Hrvatska #izbori #rat #ZoranMilanović #region