Članak

UNFKS objavio

Novac navijačima Sarajeva bit će vraćen ove sedmice

Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo koji su kupili ulaznicu za derbi da će se povrat novca za istu vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak, u periodu od 15 do 20 sati.

(Patria) - Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo (UNFKS) objavilo je danas informaciju u vezi s povratom novca za sve svoje navijače koji su kupili ulaznicu za vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva, igranog proteklog vikenda na Grbavici, ali mu nisu mogli prisustvovati zbog zabrane MUP-a KS.

"Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo koji su kupili ulaznicu za derbi da će se povrat novca za istu vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak, u periodu od 15 do 20 sati", saopštio je UNFKS.

Podsjetimo, navijačima FK Sarajevo bio je zabranjen dolazak na stadion Željezničara jer su njihovi navijači nekoliko sati ranije učestvovali u sukobu sa sarajevskom policijom u naselju Grbavica.

Nakon toga stigla je brza reakcija MUP-a KS, te im je zabranjen dolazak na Grbavicu gdje su snage u nedjelju odmjerili Željezničar i Sarajevo.

#FKSarajevo #fudbal #FKŽeljezničar #Grbavica #PremijerLiga #navijači #sport