Članak

ŽELE DA GLEDAJU ZMAJEVE

Nikšić, Mijatović, Dizdar i Lakić stigli u Mannheim

Federalni premijer Nermin Nikšić doputovao je u Mannheim gdje će se pridružiti brojnim navijačima reprezentacije BiH, koja učestvuje na rukometnom Euru.

(Patria) - Federalni premijer Nermin Nikšić doputovao je u Mannheim gdje će se pridružiti brojnim navijačima reprezentacije BiH, koja učestvuje na rukometnom Euru.

S Nikšićem su u Njemačku doputovali i zamjenik premijera i federalni ministar Vojin Mijatović, kao i federalni ministri Nerin Dizdar i Vedran Lakić.

Kako je jučer saopštio Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH, sve troškove ovog putovanja i smještaja Nikšić i ministri snosit će ličnim sredstvima.

Iz Rukometnog saveza BiH na društvenim mrežama saopštili su da je delegacija Vlade FBiH, na čelu sa premijerom Nikšićem, posjetila bh. rukometaše i stručni štab pred večerašnju utakmicu.

"Hvala Vladi i premijeru na podršci koju nam pružaju i koja neće prema njihovim navodima izostati ni u budućnosti. Hvala na lijepim željama za predstojeće utakmice", poručili su iz Saveza.

Podsjetimo, rukometni Zmajevi večeras od 18 sati u Mannheimu igraju protiv Nizozemaca u okviru drugog kola grupne faze Eura.

#Ministri #NerminNikšić #Njemačka #VedranLakić #VojinMijatović #svijet