Članak

ZDRAVLJA, SREĆE I USPJEHA

Novogodišnja čestitka premijera Kantona Sarajevo Nihada Uka

Postoji samo jedan put koji nas vodi naprijed.

(Patria) - Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk uputio je novogodišnju čestitku, u kojoj se navodi:

"Drage građanke i građani Kantona Sarajevo i svi Vi, dragi gosti, koji ste ove praznične dane odlučili provesti u našoj sredini.

Vjerujem da Vas moja novogodišnja čestitka dočekuje u zdravlju, dobrom raspoloženju, u okruženju najdražih i najbitnijih ljudi u vašem životu.

Htio bih zahvaliti svima Vama koji ste u protekloj godini, na bilo koji način, bili podrška Vladi Kantona Sarajevo i reformama koje provodimo kako bi život u našem okruženju bio zdraviji, ljepši i sretniji. Trudili smo se odgovoriti svim izazovima, možda u tome nismo uvijek uspjevali, ali odgovorno obećavam da ćemo u Novoj biti još odlučniji i snažniji u poboljšanju životnih standarda za svakoga od Vas.

Dragi prijatelji, Nova 2024. zasigurno će biti puna izazova. Svima nama trebat će dosta strpljenja, mudrosti i odlučnosti kako bismo adekvatno odgovorili na različite i kompleksne prepreke koje nam dolaze u susret. Uz više uzajamnog razumijevanja i obavezivanja na poštovanje, otvorenost i suosjećajnost, stavljamo zajednicu na prvo mjesto i gradimo svjetliju sutrašnjicu za sve nas.

Postoji samo jedan put koji nas vodi naprijed. Pridružite nam se na tom putu, inspirišite nas, pomozite nam u našem poduhvatu da Kanton Sarajevo bude dom u kome svako može imati budućnost kojoj se može radovati.

Sretna Nova 2024. godina, neka bude ispunjena zdravljem, ljubavlju, srećom i uspjehom".

#BiH #PremijerKantonaSarajevo #NovogodišnjaČestitka #GrađaniKantonSarajevo #DragiGosti #ZdravljeIDobroRaspoloženje #PodrškaVladiKantonSarajevo #ReformeZaBoljiŽivot #Nova2024 #IzazoviIStrpljenje #SvjetlijaSutrašnjica