Članak

LIDER NES-a

Ogrešević: Trojka kažnjava građane Cazina, jer smo imali jasan, a ne podanički stav

(Patria) - Nermin Ogrešević, lider NES-a upoznao je građane Cazina da je Vlada Federacije BiH skinula predviđenih tri miliona konvertibilnih maraka za izgradnju gradskog bazena u Cazinu.

"Ništa novo, složit ćemo se svi, jer kada smo to kroz velike projekte bili uvaženi kao jednakopravni građani ove zemlje?

No, dočekali smo eto i da se Vojin Mijatović hvali s time i pobjedonosno prenosi ovu vijest javno i po kafanama, pa je očito da Trojka na vlasti kažnjava na ovaj način Cazin, jer smo imali jasan, a ne izdajnički i podanički stav u odnosu na državu.

I u ovim okolnostima očuvanje dostojanstva i časti je prioritet. Bili smo i bit ćemo dio onih koji bdiju nad svojom domovinom, a Cazin i Cazinjani će svoj gradski bazen izgraditi vlastitim snagama. Onako kako smo zajedno započeli i završili sve druge projekte važne za građane ovog dijela Bosne i Hercegovine zato jer su nama interesi građana iznad svake politike, kafanskih anegdota ili rasprava po društvenim mrežama po kojima su trenutni vlastodršci prepoznatljivi", poručio je Ogrešević.

#NerminOgrešević #NES #BiH