Članak

HRVATSKA

Ispred zgrade u Osijeku ubijen muškarac

Muškarac čije je tijelo jutros pronađeno u dvorištu stambene zgrade u Osijeku žrtva je nasilnog čina, pokazao je uviđaj, saopštilo je osiječko županijsko tužilaštvo.

Foto: Ilustracija

(Patria) - Muškarac čije je tijelo jutros pronađeno u dvorištu stambene zgrade u Osijeku žrtva je nasilnog čina, pokazao je uviđaj, saopštilo je osiječko županijsko tužilaštvo.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Miroslav Dasović izjavio je novinarima na mjestu događaja u Županijskoj ulici da se sumnja na nasilnu smrt, u vidu krivičnog djela i da se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Uviđaj još traje, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

- Tijelo žrtve prevezeno je na Odjel patologije osiječkog KBC-a radi utvrđivanja uzroka i nastanka smrti - kazao je Dasović.

Napominje da identitet žrtve još nije utvrđen, ali da se radi o osobi srednje životne dobi.

Novinarima nije mogao odgovoriti mogu li dosad pronađeni tragovi nekoga povezati s krivičnim djelom, dodavši kako se tragovi i dalje prikupljaju.

Policija je jutros saopštila da joj je nešto prije osam sati dojavljeno da se, u Županijskoj ulici u Osijeku, u dvorištu stambene zgrade nalazi nepoznati muškarac, koji leži i ne daje znakove života.

Policijski službenici hitno su izašli na mjesto događaja, gdje je ljekar osiječko-baranjskog Zavoda za hitnu medicinu potvrdio smrt muške osobe, naveli su u osiječko-baranjskoj policiji.

#Hrvatska #Muškarac #Osijek #Region #ubistvo