Članak

Jennifer Lopez: Brinula sam se da nisam dovoljno vitka

Poznata pjevačica, glumica i plesačica Jennifer Lopez otvoreno je progovorila o stavu prema svom tijelu, otkrivši kako je prevazišla nedostatak samopouzdanja. 46-godišnja zvijezda je priznala da se ne

Poznata pjevačica, glumica i plesačica Jennifer Lopez otvoreno je progovorila o stavu prema svom tijelu, otkrivši kako je prevazišla nedostatak samopouzdanja. 46-godišnja zvijezda je priznala da se nekada brinula da nije „dovoljno vitka“, ali je ubrzo naučila da prihvati svoju figuru, a isto savjetuje i svojim obožavateljima.

- Teško je oduprijeti se porivu da se uspoređujete sa drugima – i ja sam to radila. Sjećam se razmišljanja da nisam dovoljno vitka jer imam obline. Ali sam naučila i to da biti zdrav i osjećati se dobro nema veze sa određenim tipom tijela; to je individualna stvar, podijelila je Jen sa magazinom DARE.

Pjevačica koja je svojevremeno osigurala zadnjicu na milion dolara, savjetuje:

- Osjećati se lijepom je stvar stava, i svi bismo trebali na sebi tražiti lijepo i ono što volimo na sebi, neovisno o tome kako izgledamo u usporedbi sa drugima.

Unatoč zavidnoj figuri i impresivnim performansama, pjevačica je priznala da još uvijek ima dana kada joj je poljuljano samopouzdanje, ali da ga prevazilazi plesom.

- Kada doživim pad samopouzdanja, plešem. Ima nešto u tome kada vidim šta je sve moje tijelo u stanju izvesti i tom osjećaju navale endorfina koji dobra plesna sesija može potaknuti. Još uvijek sam plesačica u srcu, otkrila je JLo, piše Hello.

#Lifemagazin