Članak

Sva GRAS-ova vozila u garaži, obustava saobraćaja do daljnjeg

U mjestu Zovik općina Hadžići danas oko 12:55 sati ispred GRAS-ovog autobusa ubijen je vozač tramvaja Armen Dulić (37), otac dvoje maloljetne djece. Njega je nožem usmrtio Š.S. (60).

U mjestu Zovik općina Hadžići danas oko 12:55 sati ispred GRAS-ovog autobusa ubijen je vozač tramvaja Armen Dulić (37), otac dvoje maloljetne djece. Njega je nožem usmrtio Š.S. (60). Zbog ovog slučaja Sindikat GRAS-a je odlučio da do daljenjeg obustavi saobraćaj, a sva vozila su u garažama, piše novinska agencija Patria.

- U ovom momentu samo smo ovo mogli učiniti. Dosta je bilo više nasilja nad našim radnicima. Tužni smo neizmjerno. Ne znam koliko će ovo trajati, ali ovo je najmanje što smo mogli uraditi - kazao je za NAP Amir Muminović, zamjenik predsjednika Sindikata GRAS-a.

On je dalje napomenuo da u ovom momentu ne znaju detalje u vezi same nesreće u kojoj je nažalost njihov kolega, otac dvoje maloljetne djece izgubio život.

- Nažalost ovo se na kraju desilo, ali uvijek su problemi s ljudima koji nemaju kartu i ne žele je kupiti. Nećemo dopustiti da njegova porodica ostane sama. Naša delegacija je već otišla njegovoj porodici - kaže Muminović.

#BiH