Članak

Roma želi što prije riješiti pitanje ostanka Pjanića u Rimu

Italijanski mediji su objavili kako predsjednik Rome James Pallota želi što rpije riješiti pitanje ostanka Miralema Pjanića rimskom klubu, prenosi novinska ahencija Patria. Kako prenose tamošnji medij

Italijanski mediji su objavili kako predsjednik Rome James Pallota želi što prije riješiti pitanje ostanka Miralema Pjanića u rimskom klubu, prenosi novinska agencija Patria. Kako prenose tamošnji mediji u Romi imaju za cilj produžiti ugovor s bh. reprezentativcem i to prije njegovog odlaska u Brazil, gdje s reprezentacijom BiH igra Svjetsko prvenstvo. 

- Pallota će gledati utakmicu Rome s Juventusom u predzadnjem kolu italijanske Serije A, pa će nakon toga razgovarati s Pjanićem – navode italijanski mediji.

Također mediji u Italiji navode da se bespotrebno gubi vrijeme, jer svaki sat koji prođe povećava šanse PSG-a, Barcelone ili Bayerna da u svoje redove dovedu sjajnog veznog igrača Pjanića. Inače, Pjanić je sinoć postigao fenomenalan gol u pobjedi Vučice protiv Milana. Rudi Garcia, trener Rome nakon utakmice nije htio govoriti o eventualnom produženju ugovora sa bh. reprezentativcem kazavši samo da je Pjanić postigao pogodak u stilu Maradone.

#Sport