Članak

Obogaćena ponuda Moja TV: Od 1. oktobra novi kanal M1 FILM

Kako je pojašnjeno iz ove kompanije, M1 FILM prvi je u nizu regionalnih filmskih kanala istoimene tvrtke koji je s emitiranjem započeo u Hrvatskoj u junu ove godine.

Osnovni paket platforme Moja TV BH Telecoma od 1. oktobra bit će bogatiji za novi regionalni filmski kanal M1 FILM, saopćeno je iz BH Telecoma, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Kako je pojašnjeno iz ove kompanije, M1 FILM prvi je u nizu regionalnih filmskih kanala istoimene tvrtke koji je s emitiranjem započeo u Hrvatskoj u junu ove godine.

Radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokaliziranom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno. Kvalitetni filmovi za široku publiku, odabrani filmovi europske i azijske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci zadovoljit će svačiji ukus. 

Samo u prvom mjesecu emitiranja na M1 FILM kanalu gledatelje očekuje više od 100 filmskih naslova. Kriminalistički "U električnoj  magli" (In The Electric Mist) s Tommyjem Lee Jonesom i Johnom Goodmanom, "Cop Land" sa Sylvesterom Stalloneom i Robertom De Nirom,  intrigantna drama  "Helen“ s Goranom Višnjićem i Ashley Judd, fantastične komedije "Kralj Kalifornije“ (King of California) s Michaelom Douglasom i "Mamin sin“ (Mama's Boy) s Diane Keaton, filmovi su s kojima će M1 FILM započeti emitiranje.

U nadolazećim mjesecima gledateljima M1 FILM kanala i dalje neće nedostajati uzbuđenja. Očekuju ih veliki filmski hitovi poput komične drame "Muškarci koji bulje u koze" (The Men Who Stare at Goats) s Ewanom McGregorom i Georgeom Clooneyjem, akcije "16 blokova" (16 Blocks) s Bruceom Willisom ili omiljenih obiteljskih junaka u posljednjem nastavku  "Asterix i Obelix u Britaniji“ (Astérix and Obélix: God Save Britannia).

Više informacija na www.m1film.com i na www.bhtelecom.ba

#BiH