Članak

Menadžeri proveli radni dan u proizvodnji Klasa

Vidjeli smo šta to rade naše kolege u Proizvodnji, družili se s njima, a nadamo se da smo svojim trudom i zalaganjem olakšali njima barem jedan radni dan.

Rukovodioci službi i sektora kompanije Klas proveli su danas svoj radni dan u proizvodnim pogonima, gdje su sa radnicima direktno učestvovali u proizvodnji brašna, pekarskih, slastičarskih i konditorskih proizvoda, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Ova akcija je realizovana prvi put u Klasu, pod nazivom „Menadžeri u proizvodnji“, a cilj je bio jačanje međusobnog povjerenja i uzajamnog poštivanja, kao i podsjećanje da je osnovni biznis ove kompanije upravo proizvodnja hrane. 

Senaida Tabić, Vasvija Poljo i Elma Divović pomagale su u pakovanju čajnih peciva i rolata, dok su Adnan Hodžić, Smail Korajlić i Almir Tekač dan proveli u Velepekari, radeći na liniji somuna i lisnatih peciva, pakovanju kolača.

- Iskustvo je korisno. Nekima je ovo bio prvi susret sa proizvodnim pogonima i užurbanom atmosferom. Vidjeli smo šta to rade naše kolege u Proizvodnji, družili se s njima, a nadamo se da smo svojim trudom i zalaganjem olakšali njima barem jedan radni dan. Bila je ovo dobra prilika za team building - zajednički su zaključili menadžeri Klasa.

#Biznis