Članak

Donatorska konferencija: Umjetnički radovi Donne Ares na aukciji

Inače, Donna Ares je i gošća emisije Interview20 urednice i voditeljice Sanele Prašović-Gadžo koja će se emitovati 4. februara u 21.00 na BHT1.

Donatorska večer u hotelu "Han" na Bjelašnici gdje posljednjih mjeseci boravi bh. kantutorica Azra Kolaković alias Donna Ares koja se bori s teškom bolesti bit će održana 3. februara, a na prodaju će biti i umjetnički radovi ove talentirane pjevačice, piše bh. novinska agencija Patria.

- Sve ove slike sam slikala iz puke radoznalosti, tačnije testiranja vlastitih sposobnosti, a sve s ciljem da ih jednog dana prodam u humanitarne svrhe - napisala je Ares na Facebook profilu.

Većina radova nastala je 2013. godine. Osim slikanja i muzike, Ares je otkrila još jedan talenat pletenje te je desetine šalova već podijelila dragim ljudima.

Inače, Donna Ares je i gošća emisije Interview20 urednice i voditeljice Sanele Prašović-Gadžo koja će se emitovati 4. februara u 21.00 na BHT1.
Ares između ostalog govori o tome kako savladati strah, pronaći snagu i misliti pozitivno. I o tome kako prepoznati bolest i zašto je prevencija najbitnija.
 

#Lifemagazin