Članak

Kolindina fotografija koja je u rekordnom roku skupila 10.000 lajkova

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na prijemu šefova država i vlada kod predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Baracka Obame, objavljeno je na službenoj Faceboo

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na prijemu šefova država i vlada kod predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Baracka Obame, objavljeno je na službenoj Facebook stranici hrvatske predsjednice, prenosi novinska agencija Patria.

Predsjednica se prije samog prijema fotografirala s predsjednikom SAD-a i prvom damom Michelle Obama te je tu fotografiju objavila na svojem Facebook profilu.

Fotografija je prikupila više od 10 tisuća lajkova te je podijeljena više od 300 puta, a predsjednica je pritom od svojih fanova na Facebooku zaradila i brojne oduševljene komentare.

'Kolinda, plijenite i pored Mišel Obame koja je zaista lijepa žena', napisala je jedna od obožavateljica, dok ju je druga prozvala 'Najljepšom na svitu'.

Jedan komentar čak poziva na promjenu Ustava RH te traži da se Kolindu Grabar-Kitarović imenuje 'kraljicom'.

Jedan od komentara predsjednicu je opisao kao 'ženu, majku i kraljicu' referirajući se na stih iz pjesme Jelene Rozge 'Kraljica', dok je jedan navijač zagrebačkog Dinama zamolio predsjednicu da nazove kancelarku Merkel te da je zamoli da zaustavi 'torpediranje' Modrih od strane Bayerna, piše Jutarnji. 

#Region