Članak

Eksplozija u fabrici oružja, četvero povrijeđenih

U preduzeću "Milan Blagojević - namjenska " u Lučanima jutros oko devet sati izbio je požar u kojem su tri lica lakše, a jedno teže povrijeđeno, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane Srbije, prenos

U preduzeću "Milan Blagojević - namjenska " u Lučanima jutros oko devet sati izbio je požar u kojem su tri lica lakše, a jedno teže povrijeđeno, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane Srbije, prenosi novinska agencija Patria.

Do požara je došlo na presi za barut, a povrijeđeni su sa opekotinama prevezeni u čačansku bolnicu, dodaju u ministarstvu.

Direktor čačanske bolnice Radoslav Milošević rekao je Tanjugu da je dvoje pacijenata iz Lučana, koje je zahvatila vatra, trenutno na obradi u sali, jedan je na intenzivnoj nezi, a jedno lice je lakše povrijeđeno. On je dodao da će povrijeđeni biti prevezeni na Vojno medicinsku akademiju u Beograd.

Kako je Tanjugu rečeno u Odjeljenju za vanredne situacije Moravičkog okruga  Namjenska u Lučanima ima sopstvenu službu protivpožarne zaštite koja je lokalizovala požar.

Uviđaj na licu mjesta obavlja zamjenik osnovnog javnog tužioca u Čačku Jasmina Lozović uz prisustvo policijskih službenika koji utvrđuju okolnosti izbijanja požara.

#Region