Članak

Uhapšeni nakon 2 godine: Dvojac izvršio osam krađa u Banja Luci

Policijski službenici Policijske stanica Banja Luka - Obilićevo, podnijeli su izvještaj Okružnom tužilaštvu Banja Luka, protiv M.M. (1993) i M.R.(1992), obojica iz Banja Luke, zbog postojanja osnova s

Policijski službenici Policijske stanica Banja Luka - Obilićevo, podnijeli su izvještaj Okružnom tužilaštvu Banja Luka, protiv M.M. (1993) i M.R.(1992), obojica iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili sedam krivičnih djela teška krađa i jedno krivično djelo krađa, prenosi novinska agencija Patria.

Oni se sumnjiče da su u vremenskom periodu od 27.06.2013. godine do 21.06.2015. godine, u naseljima Obilićevo i Starčevica, područje Grada Banja Luka, upotrebom fizičke snage i podesnog alata, nasilno otvarali vozila odakle su najčešće otuđivali audio-plejere, akumulatore i alat, koje su zatim prodavali na mjestima gdje se vrši otkup sekundarnih sirovina. Oštećenima je pričinjena materijalna šteta oko 2.800 KM.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka, kontinuirano preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja izvršenih, ali i prevencije budućih krivičnih djela, a sve sa najmerom stvaranja i održavanja bezbjednog okruženja po ljude i imovinu, saopćeno je iz MUP-a RS. 

#CrnaHronika