Članak

AS GROUP darovao majke - porodilje za 25. novembar

Porodiljama je uručen vrijedan poklon paket prehrambenih proizvoda AS GROUP, odnosno brendovi Klasa, Vispaka, Sprinda, Kenta, Mastera i Oaze. Ovom akcijom, koja je organizovana povodom Dana državnosti

U porodilištima u Sarajevu (Ginekološko-akušerska klinika Jezero i Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“), Lukavici, Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Goraždu, Bihaću i Tešnju danas su poklon paketima AS GROUP darovane sve majke/porodilje koje su jučer, 25. novembra, na svijet donijele nove građane BiH, prenosi novinska agencija Patria.

Porodiljama je uručen vrijedan poklon paket prehrambenih proizvoda AS GROUP, odnosno brendovi Klasa, Vispaka, Sprinda, Kenta, Mastera i Oaze. Ovom akcijom, koja je organizovana povodom Dana državnosti BiH, AS Grupacija nastavila je praksu svog društveno odgovornog djelovanja.

- Pored naših najmilijih, na izlazu iz porodilišta dočekao nas je i slatki poklon paket AS Grupacije. Sve ovo što smo dobili bit će nam korisno u prvim danima nakon poroda, kako za nas tako i za naše goste, jer tu je kafa, kocka, baklava, čaj, lokum, integralni keks - rekla je Elma Pačariz iz Sarajeva.

Mirnesa Malkić iz Travnika, kao i Nermina Zahirović iz Tuzle, vjerni su potrošači proizvoda AS Grupacije. Obradovane su poklonom i kažu da će im poslužiti za doček prvih gostiju.

U porodilištima u kojima je AS GROUP organizirao akciju darivanja, jučer je rođeno 40 beba. Porodilje, kao i osoblje zdravstvenih ustanova, bili su prijatno iznenađeni gestom AS Grupacije i uputili su riječi iskrene zahvalnosti.

Novorođenčadima i njihovim porodicama AS GROUP želi dug život, i mnogo zdravlja, uspjeha i sreće. 

#Biznis