Članak

Sarajevska policija hapsila zbog krađa, ugrožavanja sigurnosti i po potjernicama

U petak (29. april) u 5 sati ujutro policijski službenici Treće PU, PS Novi Grad, uhapsili su B. B., rođen 1991. godine iz Sarajeva i S. S. rođen 1981.godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumn

U petak (29. april)  u 5 sati  ujutro policijski službenici Treće PU, PS Novi Grad, uhapsili su B. B., rođen 1991. godine iz Sarajeva i S. S. rođen 1981.godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo krađa. Nakon hapšenja i izvršene kriminalističke obrade pušteni su na slobodu, prenosi novinska agencija Patria.  

Istog dana u 15,20 sati, policijski službenici Prve PU, PS Stari Grad, uhapsili su S. K., rođen 1983. godine iz Sarajevu na osnovu potrage Općinskog suda u Tuzli od 18.10-2012. godine. Uhapšeni S.K. je predat policijskim službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo.

Sinoć u 23,10 sati, policijski službenici Četvrte PU, PS Hadžići uhapsili su C. D., rođen 1980.godine iz Hadžića,zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti izvršeno na štetu B. DŽ. Iz Hadžića.

Uhapšeni je predat Odsjeku za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS. O svim ovim događajima obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.  

#CrnaHronika