Članak

Na nastupu Jale Brata u Beogradu: Nakon svađe izrešetani reper Vuk Mob, mladić i djevojka

Kako "Blic" saznaje, pucnjavi je prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvojice nepoznatih na splavu. Obezbjeđenje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čeg

Tri osobe su ranjene iz vatrenog oružja protekle noći kod splava na Novom Beogradu, od kojih su dvije lakše, a jedna teže povrijeđena, javljaju srbijanski mediji, prenosi novinska agencija Patria,.

Po pozivu u 02.45 sati, jedna ljekarska ekipa je mušku osobu koja je tom prilikom povrijeđena prevezla na VMA, dok je druga ekipa u istu ustanovu prevezla povrijeđenu žensku osobu, a treća, transportna ekipa je iz Urgentnog centra do VMA prebacila treću povrijeđenu osobu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako "Blic" javlja, u pucnjavi ispred beogradskog splava "Šejk end šejk" su ranjeni Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i nepoznata djevojka. Pucnjava se dogodila ispred splava u kojem je sinoć nastupao bh. reper Jala Brat i Juice. Inače, Vuk Mob i tattoo majstor iz Žarkova su bili na splavu jer su došli da podrže Jalu Brata i Juicea s kojim se privatno poznaju i druže.

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista Stevanović je upucan više puta, dok je Gojković upucan jednom, a nepoznata djevojka je u pucnjavi zadobila ranu na nozi. Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na drugove Stevanovića i Gojkovića. 

Kako "Blic" saznaje, pucnjavi je prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvojice nepoznatih na splavu. Obezbjeđenje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna. 

Napadači su nakon pucnjave pobjegli sa lica mjesta i policija traga za njima.

#Region