Članak

Radovi u Sarajevu: Pogledajte da li će i vaša ulica danas od 9 do 16 sati ostati bez vode

Dnevno vodosnabdijevanje je uredno a u toku noći, od 03:00 do 06:00 isporuka vode vrši se pod smanjenim pritiskom i to u dijelovima grada: od Dolac Malte do Baščaršije, Otoka, Č. Vila, Alipašino Polje

Dnevno vodosnabdijevanje je uredno a u toku noći, od 03:00 do 06:00 isporuka vode vrši se pod smanjenim pritiskom i to u dijelovima grada: od Dolac Malte do Baščaršije, Otoka, Č. Vila, Alipašino Polje, Dobrinja, Saraj Polje, Rajlovac, Velešići, Pofalići, Kobilja Glava, Ciglane, Koševsko Brdo, Breka, Podhrastovi, Sedrenik i u ulicama Alipašina, Koševo, Cicin Han i Soukbunar, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija, prenosi novinska agencija Patria.

Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži danas u terminu od 09:00 do 16:00 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju slijedećih ulica: Džemala Bijedića, Kovačevac, Naselje Gladno Polje, Ragiba Džinde, Humačka Ploča, Hrasnička Cesta, Srđana Aleksića, Banjalučka, Krka, Hambina Carina, Bjelugovička, Viteška, Naselje Heroja (Sokolje), Bosanska, C Faza Alipašino Polje, Idriza Ahmetovića, Esada Pašalića. Apelujemo na naše cijenjene potrošače da vodu koriste što racionalnije, stoji u saopćenju. 

#BiH