Članak

Poginuo sinoć u Banja Luci: Tužilaštvo traži obdukciju tijela Anela Čavke

Dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Miodrag Bukarica naložio je obdukciju Anela Čavke /28/ iz Banja Luke koji je poginuo sinoć na regionalnom putu Banja Luka-Bronzani Majdan, saopšteno je

Dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Miodrag Bukarica naložio je obdukciju tijela Anela Čavke /28/ iz Banja Luke koji je poginuo sinoć na regionalnom putu Banja Luka-Bronzani Majdan, saopšteno je iz tužilaštva, prenosi novinska agencija Patria. 

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Tužilac je naložio i sva potrebna vještačenja, kao i istražne radnje radi utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nesreće. 

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22.30 sati u Ulici Đure Damjanovića. U saobraćajnoj nesreći učestvovali su Opel kadet, koji je vozio nastradali Čavka, i Opel astra, kojim je upravljao Milan Kovačević /29/ iz Banja Luke. 

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Miodrag Bukarica zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka. 

#CrnaHronika