Članak

Vrače o 'pištoljima na sjednici': Raspoređivao sam zaštitarsko naoružanje za naše poslovnice

Potom se društvenim mrežama proširio video, a po glasu je prepoznat zastupnik Eldin Vrače. 

SARAJEVO, (Patria) - Tokom današnje sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH u jednom trenutku čuo se glas jednog zastupnika koji spominje pištolje.

Potom se društvenim mrežama proširio video, a po glasu je prepoznat zastupnik Eldin Vrače. 

Vračea smo pitali o čemu je riječ i on je za agenciju Patria pojasnio cijelu situaciju: "Ja sam vlasnik zaštitarske Agencije i radi se o trenutnom rasporedu naoružanja za naših sedam poslovnih jedinica. U trenutku online prisustva na sjednici u kancelariju su ušli direktori podružnica, koji su tražili saglasnost na predviđeni raspored. Ne vidim ništa loše u tome, da pored zdravstvene vakcine, privrednici kao samuraji osiguravaju i ekonomsku vakcinu koja će biti potrebna našoj ekonomiji".

"Da se mora biti uključen, mora, i ja kao zastupnik sam jako zadovoljan što naša firma u pamdemijsko vrijeme ispunjava sve svoje obaveze na vrijeme, a uticaj vlage na kredenac kako kaže Mektić je za široke narodne mase i smatram da od ovoga ne treba praviti shou. Svima se desi da za vrijeme online sjednice naprave neki gaf, pa čak i da zaspe, za razliku od mene koji je budan 20 sati na dan" poručio je Vrače. 

#BiH