Članak

IZ ŠUPLJEG U PRAZNO Bećirović i Goganović umjesto državom bave se stranačkim kolegama

Šampion u sastancima sa stranačkim šefovima, pa čak i kandidatima za gradonačelnike bio je Denis Bećirović

(Patria) - Nova vlast na državnom nivou koju čine SNSD, HDZ i šestorka uz nepostojeći novi zamah koji donosi prosepritet i dok se uhodavaju u foteljama produkuju mnogo vijesti, ali koje uopće nisu od koristi javnosti!

Šampion u sastancima sa stranačkim šefovima i drugovima, pa čak i kandidatima za gradonačelnike gradova bio je Denis Bećirović, član Predsjedništva BiH. O tim sastancima uredno je obavještavao javnost. On je, istini za volju, u svoju stolicu sjeo znatno ranije nego ministri u Vijeću ministara BiH, pa se tablica šampiona s besmislenim obavještavanjima javnosti o sastancima od kojih niko nema koristi možda i promijeni.

Tako je danas zamjenik ministra odbrane Bosne i Hercegovine za upravljanje resursima Aleksandar Goganović poslao saopćenje u kojem ističe da se sastao sa poslanikom u Parlamentarnoj skupštini BiH Obrenom Petrovićem.

„Poslanik u PSBiH gospodin Petrović čestitao je zamjeniku ministra Goganoviću imenovanje na funkciju zamjenika ministra odbrane za upravljanje resursima u Ministarstvu odbrane BiH, poželivši mu uspjeh u budućem radu, što je i bio povod njihovog današnjeg susreta. 

Zamjenik ministra odbrane Goganović iskazao je zahvalnost na posjeti gospodinu Petroviću, rekavši da izuzetno cijeni njegovu podršku, kako na ličnom i profesionalnom planu tako i Ministarstvu odbrane BiH u cjelini“, navodi se u saopćenju.

#BiH